DESPRE NOI

Începuturi

Să tot fie vreo 15 ani, totul a început din nevoia unui loc de muncă; la vremea aceea piața era în continuă transformare, studiile în domeniul tehnic ofereau și nu prea o perspectiva viabilă ... DAR,

Cimbali
Spaziale

 

Manuel Caffe, la aceea vreme cel mai mare furnizor de cafea premium de pe piața românească, mi-a deschis porțile către o lume care avea să se transforme în PASIUNE. Pot să spun că am fost omul potrivit la momentul potrivit.

Poate sună ca un clişeu, însă mă pot regăsi total în el; orice este greu la început, însă, pe parcurs, dacă un lucru este făcut cu pasiune, roadele nu vor întârzia să apară. Am inceput ca tehnician "novice", însă odată cu fiecare aparat readus la viață, venea dorința de a face mai mult.

Sanremo
Astoria

LaCimbali, Gagia, Saeco, LaSpaziale, SanRemo, Astoria, Wmf au devenit rând pe rând, din "necunoscute" prieteni adevârați, au inceput să îmi arate singure unde "le doare" și ce să le fac pentru a fi in cea mai buna formă. Și așa s-a născut ESPRESSOFIX! Din nevoia clienților de a avea tot timpul pe cineva la îndemână să le "fixeze" aparatele.