Servicii

Reparații espressoare

ESPRESSOARE COMERCIALE

Espressoarele comerciale profesionale din cafenele, restaurante, hoteluri înseamnă afaceri ce nu-și pot permite să stea cu ele stricate. Nu numai că sunt dificil de transportat, dar ele trebuie să funcționeze tot timpul. Pentru acest motiv, Espresso Fix vă oferă serviciul de service mobil, care include depanarea rapidă (când este posibil), curățarea și mentenanța regulată pentru a vă proteja de avarii. Întreabă-ne mai multe despre soluțiile noastre de service mobil cât și despre ce vă putem recomanda în materie de espressoare si cafea împreună cu partenerii noștri.

ESPRESSOARE OFFICE

Ziua la birou este si așa destul de ocupată, fără să mai trebuiască să vă faceți griji cu espressorul, dacă funcționează cum trebuie și dacă angajații își primesc doza zilnică de cofeină. Espresso Fix oferă servicii de reparații la fața locului (în măsura în care este posibil și în funcție de natura avariei) pentru a vă asigura că băuturile cafeinate pe care le consumați zilnic sunt mereu disponibile. Întreabă-ne mai multe despre soluțiile noastre de service mobil cât și despre ce vă putem recomanda în materie de espressoare si cafea împreună cu partenerii noștri.

ESPRESSOARE CASNICE

Suntem conștienți că fiecare zi începe pentru cei mai mulți dintre noi cu acea cafea de dimineață, care trebuie să fie tare și aromată și capabilă să ne ofere impulsul de care avem nevoie la începutul zilei. Dar când aveți probleme cu espressorul, noi suntem cei care te ajutăm. Da-ne un telefon, spune-ne care este problema și vom stabili împreună ce putem face pentru a-ți putea bea cafeaua in fiecare dimineață liniștit. Vrei și sugestii în legătura cu ce cafea este mai bună? Tot noi te vom ajuta. Nu trebuie decât să ne contactezi.

INSTALARE ECHIPAMENTE

FURNIZARE/ACHIZIȚIE PIESE

RECOMANDARE FURNIZORI CAFEA